Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın bizatihi kapanmasının ardından kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın kesifı sıkıya kapanmasını sağlamlamaktır.

Yangın baplarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden fazla âdem evladı evetşıyor ise yangın kapısı gidiş hususüne yakın açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın veya müstacel kondisyon vakalarında binalardaki insanoğluın kolay tahliye edilmesi derunin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin taliı rabıta, yangın kapıları genellikle özel istila ve kapı menteşeleri kadar vesair yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara şayeste şekilde yerleştirilen yalnızca kanatlı yangın bapsı, hariçarı esaslı açılacak şekilde kullanılır.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle nazar boncuğu katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

Yangın çabucak insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi kucakin yangın bapsı son perese nazik bir öneme sahiptir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlamlanabilir.

120 an dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Sahip oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan Yangın Merdiveni Kapısı müstacel çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile aksiyonlevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile ölçün kapılardan ayrılmasının üstı silsile son mertebe farklı eder skalasına sahiptir.

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında örgülabilecek sıva tamiratı ve boya kârleri nedeniyle baplar pert görmez.

Bu sebeple yapı içinde herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı emniyetli şekilde birbirinden yangın kapısı kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Elan detaylı ele alındığında yangın kapısı özellikleri ortada;

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu Yangın Kapısı Fiyatları kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Report this wiki page