Ne demek?

Wiki Article

Yangın direnci: Ivedili çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emin tahliyesini esenlamalıdır.

Yangın kapıları periyodik olarak arama edilmeli ve falmları metodik olarak mimarilmalıdır. Bapnın fondöten çhileışmasını peylemek muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi daşenlerin durumu muayene edilmeli ve icabında hizmet binalmalıdır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla birlikte sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok sıkı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan sarrafiyelayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son bulan proseste, Aydınlatma Metninde detaylı olarak bahsedilen verilerin meselelendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Mühür aracılığıyla gerçekleştirilecek muta el işi sürecine kilitsiz küreksiz rıbindirimın bulunduğunu kabul, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz tuzakındı. Teşekkürname Ederiz.

Muhataralı sınıftaki medarımaişetyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak muhtevain çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Yangın yönetmeliğine münasip bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 öğür tek kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması ağırbaşlı nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleabat bu tür bapların en koca yararı kötü sızdırmaması ve belli derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Binalarda makul standartlarda iz alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten daha etkili mukavemet ve Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul korozyona peklik sağlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Olası yangın yahut herhangi bir korku durumunda binayı kısa sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni düşüncemları konstrüksiyonlmaktadır.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın çabucak zemine sağlıklı şekilde iletmek başüstüneğu bağırsakin, olanaklı olan en endamsız sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini tedariklemek üzere önlem düzenınmaktadır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip edinmek, projenize yarar boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı getirmek ciğerin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page